BESTELFORMULIER OEBELE CD-BOX
De cd-box Oebele – 100 liedjes uit de populaire jeugdserie van toen werd op zondag 9 november 2014 gepresenteerd tijdens de Oebele-Hamelen fandag en is te koop voor € 14,95 + € 4,05 verzendkosten. Er zijn slechts 500 exemplaren gemaakt, ook als de vraag groter is zal er geen tweede oplage komen.
De cd-box is nog leverbaar!

Hoe kan de Oebele cd-box besteld worden?

1. Vul onderstaande gegevens in, velden met een * zijn verplicht. Neem de code over in het blauwe vlak en klik op Verstuur. U ontvangt een automatische bevestiging. Geen mail ontvangen? Kijk in de map 'Ongewenste mail'.

2. Maak € 19,00 over op rekeningnummer NL67 INGB 0006625078 van Stichting Dwarz met een Zetje te Uithoorn onder vermelding van Oebele cd-box.

Het blijkt dat sommige mailprogramma’s de automatische bevestiging tegenhouden. Wanneer u na het invullen van de gegevens op 'Verstuur' klikt en een melding krijgt dat het formulier is verzonden is uw bestelling door ons ontvangen.

Als de betaling is ontvangen zal de cd-box worden opgestuurd. De cd-box past door de brievenbus. Voor aanvragen buiten Nederland kan ook onderstaand formulier gebruikt worden, bij 'Opmerkingen' kan het land worden ingevuld. U ontvangt dan een e-mail met de hoogte van de verzendkosten.

Indien gewenst kan vooraf een factuur gestuurd worden, dit kan bij 'Opmerkingen' worden ingevuld.
Als de naam van de besteller anders is dan de naam van de bankrekeninghouder kan dit eveneens bij 'Opmerkingen' worden aangegeven. 
 

REGISTER |
SONGTEKSTEN |
MEDIA
INFORMATIE |
AFLEVERINGEN |
OEBELE |
*
*
*
*
*
*
*
© 2018-2024
contact
colofon
veelgestelde vragen
disclaimer